Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blir Focaicca torrt om man inte serverar det samma dag?

  • frejamichaela 4 mars 2011

    Tänkte bjuda på Italiensk buffé till vårt bröllop.
    Till det så tänkte jag baka Focaicca i långpanna att servera till alla godsakerna.
    Har aldrig bakat detta bröd förr men överallt så läser jag att det blir absolut godast att servera det nybakat.
    Har varken tid eller lust att göra det på min stora dag och undrar om det blir torrt om jag bakar det dagen innan och värmer upp det i ugnen strax innan servering?
    Eller hur skulle ni experter göra?

  • chrisq 4 mars 2011

    :DDdet går bra att baka dan innan plasta in väl o sen värm upp i ugn lycka till med framförallt bröllopet(L)

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.