Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Brödbullar

  • jeanettefredrik 11 april 2011

    Hej! Jag skulle vilja ha tips på några enkla brödbullar/frukostbullar som är lika goda efter att ha varit i frysen. Helst ett enkelt recept. Har bara vanligt vetemjöl hemma så vore bra med tips där det inte är så mycket andra mjölsorter i. Är sugen på att baka idag. Tack! =)

  • Bumbis 11 april 2011

    Sök på frallor, rundstycken här på matklubben, finns jättemycket. Grejen med att dom ska vara lika goda från frysen är att tina dom i ugnen 125 grader en liten stund. I micron blir dom lätt sega och alldeles för varma. Står det något annat mjöl så kan man byta ut det mot vetemjöl men kanske att man får tillsätta lite mer. Lycka till

  • jeanettefredrik 11 april 2011

    tack så mycket!

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.