Hej
Jag hade tänkt baka ett bröd med riktigt stark chilismak inför en fest. Är det risk för att chilin dödar jästen?
Lange11 december 2008
Du behöver kanske inte lägga allt "krut" i degen utan strö över lite som man gör med mycket annat när det gäller brödbak.
Snälla tala om hur resultatet blev för jag är jättenyfiken.(Y):D(Y)
Eery11 december 2008
jag har bakat ett chilibröd.. var rätt mycket chilipeppar i men jag tyckte att smaken försvann rätt mycket.. märkte dock ingen skillnad på jäsningen
hur hade du tänkt göra? nyfiken:)
Eery11 december 2008
jag har bakat ett chilibröd.. var rätt mycket chilipeppar i men jag tyckte att smaken försvann rätt mycket.. märkte dock ingen skillnad på jäsningen
hur hade du tänkt göra? nyfiken:)
elpatron12 december 2008
Ta mitt naan-brödrecept (naan bröd recept, för dom som bara fattar särskrivningar) och kavla ut bullarna och lägg på chilin där du vill ha den + ngn annan krydda om du vill. Vik sedan bulldegen dubbelt så det blir lixom inbakat och "knip" igen kanterna och hysch in i ugnen, så blir det gott. (Y)
Hej
Jag hade tänkt baka ett bröd med riktigt stark chilismak inför en fest. Är det risk för att chilin dödar jästen?
Du behöver kanske inte lägga allt "krut" i degen utan strö över lite som man gör med mycket annat när det gäller brödbak.
Snälla tala om hur resultatet blev för jag är jättenyfiken.(Y):D(Y)
jag har bakat ett chilibröd.. var rätt mycket chilipeppar i men jag tyckte att smaken försvann rätt mycket.. märkte dock ingen skillnad på jäsningen
hur hade du tänkt göra? nyfiken:)
jag har bakat ett chilibröd.. var rätt mycket chilipeppar i men jag tyckte att smaken försvann rätt mycket.. märkte dock ingen skillnad på jäsningen
hur hade du tänkt göra? nyfiken:)
Ta mitt naan-brödrecept (naan bröd recept, för dom som bara fattar särskrivningar) och kavla ut bullarna och lägg på chilin där du vill ha den + ngn annan krydda om du vill. Vik sedan bulldegen dubbelt så det blir lixom inbakat och "knip" igen kanterna och hysch in i ugnen, så blir det gott. (Y)