Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

frågvis på en pinnfis!

  • idaawallberg 23 september 2011

    Jag har funderat länge nu och hittar inget recept som passar in på det jag letar efter. Jag bakade det här grova brödet när jag hade praktik på en restaurang men minns inte receptet och tycks minnas att det hette Danskt rågbröd.
    Det innehöll mjöl, grahamsmjöl, bikarbonat, sirap, solroskärnor, linfrön, lingon och säkert fler ingridienser som ja inte minns. Vet man bara grunden av hur mycket det ska vara i så brukar man fixa och trixa själv.

    Skulle vara till stor nytta om nån har nåt liknande recept! :)

  • Bumbis 24 september 2011

    Sök på filmjölksbröd så får du upp några olika "röraihop" bröd.

  • matnjutaren 24 september 2011

    Sök på surdegsbröd för Danskt rågbröd är basen surdeg.

  • matnjutaren 24 september 2011

    Skrivet av Bumbis den 24 sep 2011

    Sök på filmjölksbröd så får du upp några olika "röraihop" bröd.


    Detta funkar absolut med. (Y)

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.