Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fryst matbröd

  • lena4 15 februari 2009

    Hej !
    När jag har fryst ett matbröd, och tinar det i rumstemperatur så blir det hårt. Oftast halva delen. Någon som vet varför ?
    Brukar inte ha brödet i frysen så länge.
    Svar önskas. Lena

  • Gnurf 15 februari 2009

    Det har jag aldrig råkat ut för. Jag fryser alltid mitt matbröd färdigskivat dagen efter jag bakat det. Därefter rostar jag det direkt från frysen, men de tillfällen då jag tinat det så har jag som sagt inte råkat ut för att halva brödet blir hårt...:'(

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.