Hej !
När jag har fryst ett matbröd, och tinar det i rumstemperatur så blir det hårt. Oftast halva delen. Någon som vet varför ?
Brukar inte ha brödet i frysen så länge.
Svar önskas. Lena
Gnurf15 februari 2009
Det har jag aldrig råkat ut för. Jag fryser alltid mitt matbröd färdigskivat dagen efter jag bakat det. Därefter rostar jag det direkt från frysen, men de tillfällen då jag tinat det så har jag som sagt inte råkat ut för att halva brödet blir hårt...:'(
Hej !
När jag har fryst ett matbröd, och tinar det i rumstemperatur så blir det hårt. Oftast halva delen. Någon som vet varför ?
Brukar inte ha brödet i frysen så länge.
Svar önskas. Lena
Det har jag aldrig råkat ut för. Jag fryser alltid mitt matbröd färdigskivat dagen efter jag bakat det. Därefter rostar jag det direkt från frysen, men de tillfällen då jag tinat det så har jag som sagt inte råkat ut för att halva brödet blir hårt...:'(