Det enkla receptet för gott matbröd vetemjöl, fiberhavregryn, youghurt, nötter, linfrökross, honung, bikarbonat och salt.
Allt enligt receptet ändå är brödet invändigt blött, blött, blött!
Idag 2,5 timme i varmluftsugn 180 grader C (enligt receptet 1,5timma) så fuktigt att det inte går att skiva med en bra brödkniv. Ugnen är korrekt - kollat temperaturen som pendlat mellan 176 - 180 grader.-
poffa14 oktober 2011
Om du inte har mätt upp fel gällande ingredienser så brukar den typen av bröd bakas av dagen innan det ska serveras så att brödet får svälla upp och mogna i sin konsistens. Annars blir det bra kladdigt..
Det enkla receptet för gott matbröd vetemjöl, fiberhavregryn, youghurt, nötter, linfrökross, honung, bikarbonat och salt.
Allt enligt receptet ändå är brödet invändigt blött, blött, blött!
Idag 2,5 timme i varmluftsugn 180 grader C (enligt receptet 1,5timma) så fuktigt att det inte går att skiva med en bra brödkniv. Ugnen är korrekt - kollat temperaturen som pendlat mellan 176 - 180 grader.-
Om du inte har mätt upp fel gällande ingredienser så brukar den typen av bröd bakas av dagen innan det ska serveras så att brödet får svälla upp och mogna i sin konsistens. Annars blir det bra kladdigt..