Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gör oxå fel

  • bedoff 11 september 2011

    Det enkla receptet för gott matbröd vetemjöl, fiberhavregryn, youghurt, nötter, linfrökross, honung, bikarbonat och salt.
    Allt enligt receptet ändå är brödet invändigt blött, blött, blött!

    Idag 2,5 timme i varmluftsugn 180 grader C (enligt receptet 1,5timma) så fuktigt att det inte går att skiva med en bra brödkniv. Ugnen är korrekt - kollat temperaturen som pendlat mellan 176 - 180 grader.-

  • poffa 14 oktober 2011

    Om du inte har mätt upp fel gällande ingredienser så brukar den typen av bröd bakas av dagen innan det ska serveras så att brödet får svälla upp och mogna i sin konsistens. Annars blir det bra kladdigt..

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.