Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grädda GI-bröd

  • helenaodsvall 30 maj 2012

    Bakade GI-bröd för första gången,med bikarbonat, nötter och dinkelmjöl. Följde receptet men brödet blev väldigt ogräddat i mitten, liksom kladdig. Hur kan det bli bättre?Jag använde en silikonform och varmluft, har inte så stor erfarenhet av att baka och är tacksam för alla råd. Helena

  • solbackafar 30 maj 2012

    Hej.
    Det låter som det recept jag har från ICA, och det ska gräddas i 175 grader i 80 minuter nertill i ugnen. Hur man gör i varmluftsugn vet jag inte.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.