Bakade GI-bröd för första gången,med bikarbonat, nötter och dinkelmjöl. Följde receptet men brödet blev väldigt ogräddat i mitten, liksom kladdig. Hur kan det bli bättre?Jag använde en silikonform och varmluft, har inte så stor erfarenhet av att baka och är tacksam för alla råd. Helena
solbackafar30 maj 2012
Hej.
Det låter som det recept jag har från ICA, och det ska gräddas i 175 grader i 80 minuter nertill i ugnen. Hur man gör i varmluftsugn vet jag inte.
Bakade GI-bröd för första gången,med bikarbonat, nötter och dinkelmjöl. Följde receptet men brödet blev väldigt ogräddat i mitten, liksom kladdig. Hur kan det bli bättre?Jag använde en silikonform och varmluft, har inte så stor erfarenhet av att baka och är tacksam för alla råd. Helena
Hej.
Det låter som det recept jag har från ICA, och det ska gräddas i 175 grader i 80 minuter nertill i ugnen. Hur man gör i varmluftsugn vet jag inte.