Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hållbarhet

  • monfo 5 november 2011

    När det gäller utgångsdatum gäller ju smaka lukta och sunt förnuft men när det gäller mjöl och gryn är det någon som vet hur långt efter "bäst före" som är ok och vad är det som blir förstört i mjölet?

  • piusamadeusmozart 17 november 2011

    Bra fråga!!!!!!! Så länge det inte flyger omkring fjärilar eller finns andra kryp i så använder jag iallafall mjöl.

  • littlejohn 17 november 2011

    Jag tycker att det jäser sämre ju äldre mjölet blir, inbillning eller inte så upplever jag det.

  • DoctorWho 17 november 2011

    Läste i min hemkunskapsbok att mjölet blir torrare ju äldre det blir och därmed behövs det mer vätska. Hoppas att svaret hjälper dig.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.