I affären kan man köpa halvbakat bröd - stoppa in det i ugnen 10-15 min hemma och få nybakt och gott. Det jag undrar är om det innebär att det går att rädda ett bröd som varit för kort tid i ugnen? Kan man slänga in det igen (efter att det kallnat) och få ett välgräddat bröd?
Om inte - vad är det som gör att det går med det butiksköpta??
jimboz23 juni 2010
Jag har undergräddat bröd och gräddat upp dom igen (om man kan säga så ) Funkar alldeles utmärkt. Nu kan det kanske vara olika beroende på bröd..Sockerkaka vetefan .....
Okänd28 juni 2010
Hur lyckas ni grädda om det? Alltid när jag har fått brödet för degigt blir det bara typ.. rostat på ovansidan och fortfarande degigt i mitten, och det tar jättelång tid..
I affären kan man köpa halvbakat bröd - stoppa in det i ugnen 10-15 min hemma och få nybakt och gott. Det jag undrar är om det innebär att det går att rädda ett bröd som varit för kort tid i ugnen? Kan man slänga in det igen (efter att det kallnat) och få ett välgräddat bröd?
Om inte - vad är det som gör att det går med det butiksköpta??
Jag har undergräddat bröd och gräddat upp dom igen (om man kan säga så ) Funkar alldeles utmärkt. Nu kan det kanske vara olika beroende på bröd..Sockerkaka vetefan .....
Hur lyckas ni grädda om det? Alltid när jag har fått brödet för degigt blir det bara typ.. rostat på ovansidan och fortfarande degigt i mitten, och det tar jättelång tid..