Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Halvbakat

  • frucaos 22 juni 2010

    I affären kan man köpa halvbakat bröd - stoppa in det i ugnen 10-15 min hemma och få nybakt och gott. Det jag undrar är om det innebär att det går att rädda ett bröd som varit för kort tid i ugnen? Kan man slänga in det igen (efter att det kallnat) och få ett välgräddat bröd?
    Om inte - vad är det som gör att det går med det butiksköpta??

  • jimboz 23 juni 2010

    Jag har undergräddat bröd och gräddat upp dom igen (om man kan säga så ) Funkar alldeles utmärkt. Nu kan det kanske vara olika beroende på bröd..Sockerkaka vetefan .....

  • Okänd 28 juni 2010

    Hur lyckas ni grädda om det? Alltid när jag har fått brödet för degigt blir det bara typ.. rostat på ovansidan och fortfarande degigt i mitten, och det tar jättelång tid..

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.