Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

HJÄLP

  • kajsa36 14 mars 2011

    Hjälp vad ska jag göra?? Låter nog som en fånig fråga men jag bakar sällan matbröd...
    Jo upptäckte att jag inte hade bakplåtspapper hemma... hur gör jag ist... ska jag smörja plåten?? kan jag ta smörgåspapper??? Tips????

  • boz1965 14 mars 2011

    Funkar bra att smörja plåten. Det är inte detsamma som bakplåtspapper, men det funkar, som sagt.

  • johannaeljojo 14 mars 2011

    När man gör till exempel Focaccia så använder man inte bakplåtspapper. Man oljar plåten istället, då blir brödet smarrigare under.
    Mvh

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.