Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hjälp! Grönfärgat bröd!!

  • ellsa 11 januari 2010

    Någon som vet varför mitt bikarbonatsbröd ibland färgas ill-grönt kring solrosfröna?? Jag har bl.a. i lingon och lite torkad frukt.. Men jag fattar verkligen inte hur det kan bli såna där illgröna fläckar i detta bröd...???:'(

  • The_mama97mia 11 januari 2010

    jo det har jag råkat ut för med...
    Just solrosfrön o bikarbonat ...

  • sikaal 11 januari 2010

    Det beror på att PH ändras av bikarbonaten. Det är helt ofarligt men ser lite "giftigt" ut:p

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.