Tack Gnurf för länkarna. :) Här ska provbakas, till att börja med blir det surdegslimporna.
Gnurf11 februari 2009
Jag såg den där Jästmixen på Affärn för några veckor sedan...har för mig att den var ganska dyr så min tanke är nog att det går lika bra med egen surdeg (av råg) i kombination med torrjäst. Det brukar bli goda matbröd iaf....:D Men definitivt ska man prova nya grejer...jag är bara en sån gammal och tjurig Gnurf...:o
Har någon provat Bagarens jästmix för matiga surdegsbröd? En torrjäst från Kronjäst.
Hej , har inte själv provat denna mix men min mor har och hon var mycket nöjd!
Hur fungerar det då? Nyfiken...
jag med...nyfiken!:)
http://www.kaka.se/eway/default.aspx?pid=272&trg=Main_5717&Main_5717=5720:0:
http://www.jastbolaget.se/eway/default.aspx?pid=272&trg=Content_5720&Main_5717=5720:0:&Content_5720=5724:0:10,2327:1:0:0:::0:0
http://minmatblogg.blogspot.com/search/label/Bakning%20-%20matbr%C3%B6d
Tack Gnurf för länkarna. :) Här ska provbakas, till att börja med blir det surdegslimporna.
Jag såg den där Jästmixen på Affärn för några veckor sedan...har för mig att den var ganska dyr så min tanke är nog att det går lika bra med egen surdeg (av råg) i kombination med torrjäst. Det brukar bli goda matbröd iaf....:D Men definitivt ska man prova nya grejer...jag är bara en sån gammal och tjurig Gnurf...:o