Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jästmix

  • zonale 10 februari 2009

    Har någon provat Bagarens jästmix för matiga surdegsbröd? En torrjäst från Kronjäst.

  • MatHanna 10 februari 2009

    Hej , har inte själv provat denna mix men min mor har och hon var mycket nöjd!

  • farmoringer 11 februari 2009

    Hur fungerar det då? Nyfiken...

  • monac 11 februari 2009

    jag med...nyfiken!:)

  • Gnurf 11 februari 2009

    http://www.kaka.se/eway/default.aspx?pid=272&trg=Main_5717&Main_5717=5720:0:
    http://www.jastbolaget.se/eway/default.aspx?pid=272&trg=Content_5720&Main_5717=5720:0:&Content_5720=5724:0:10,2327:1:0:0:::0:0
    http://minmatblogg.blogspot.com/search/label/Bakning%20-%20matbr%C3%B6d

  • zonale 11 februari 2009

    Tack Gnurf för länkarna. :) Här ska provbakas, till att börja med blir det surdegslimporna.

  • Gnurf 11 februari 2009

    Jag såg den där Jästmixen på Affärn för några veckor sedan...har för mig att den var ganska dyr så min tanke är nog att det går lika bra med egen surdeg (av råg) i kombination med torrjäst. Det brukar bli goda matbröd iaf....:D Men definitivt ska man prova nya grejer...jag är bara en sån gammal och tjurig Gnurf...:o

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.