Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben. Jag förstår
Ni måste bara pröva att ha rödlök i matbrödet,det blir helt underbart gott.
Låter gott, hur gör du då? Riven, skivad, hackad?
Något som är jättegott är rödlök, oliver och fetaost med rosmarin. Eller bara oliver och ost. Tomater ger en syrlighet som är gott till bröd oxå.
Låter spännande, men jag har 2 frågor: Hur mycket och i vilken typ av bröd? Finns det ett recept?
Ett bröd jag prövat som är jättegott! http://www.alltommat.se/recept/Foccaccia-brod-med-rodlok-och-parmesan-12789
Matklubben
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se. Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.
Ni måste bara pröva att ha rödlök i matbrödet,det blir helt underbart gott.
Låter gott, hur gör du då? Riven, skivad, hackad?
Något som är jättegott är rödlök, oliver och fetaost med rosmarin. Eller bara oliver och ost.
Tomater ger en syrlighet som är gott till bröd oxå.
Låter gott, hur gör du då? Riven, skivad, hackad?
Jag har grovrivet löken och finhackad den, det e en smaksak.Men jag lovar att du inte kommer att bli missnöjd.
Något som är jättegott är rödlök, oliver och fetaost med rosmarin. Eller bara oliver och ost.
Tomater ger en syrlighet som är gott till bröd oxå.
Det tipset tackar man för.:)
Låter spännande, men jag har 2 frågor:
Hur mycket och i vilken typ av bröd?
Finns det ett recept?
Ett bröd jag prövat som är jättegott!
http://www.alltommat.se/recept/Foccaccia-brod-med-rodlok-och-parmesan-12789
Låter spännande, men jag har 2 frågor:
Hur mycket och i vilken typ av bröd?
Finns det ett recept?
Receptet kommer,det lovar jag.
den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge.