Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Matbröd/bondbröd

  • matte20 8 november 2011

    Ni måste bara pröva att ha rödlök i matbrödet,det blir helt underbart gott.

  • The_mama97mia 8 november 2011

    Låter gott, hur gör du då? Riven, skivad, hackad?

  • husmusen88 8 november 2011

    Något som är jättegott är rödlök, oliver och fetaost med rosmarin. Eller bara oliver och ost.
    Tomater ger en syrlighet som är gott till bröd oxå.

  • matte20 10 november 2011

    Skrivet av mama97mia den 8 nov 2011

    Låter gott, hur gör du då? Riven, skivad, hackad?


    Jag har grovrivet löken och finhackad den, det e en smaksak.Men jag lovar att du inte kommer att bli missnöjd.

  • matte20 10 november 2011

    Skrivet av husmusen88 den 8 nov 2011

    Något som är jättegott är rödlök, oliver och fetaost med rosmarin. Eller bara oliver och ost.
    Tomater ger en syrlighet som är gott till bröd oxå.


    Det tipset tackar man för.:)

  • Lindanemon 10 november 2011

    Låter spännande, men jag har 2 frågor:

    Hur mycket och i vilken typ av bröd?

    Finns det ett recept?

  • Roskerstin 10 november 2011

    Ett bröd jag prövat som är jättegott!

    http://www.alltommat.se/recept/Foccaccia-brod-med-rodlok-och-parmesan-12789

  • matte20 10 november 2011

    Skrivet av Lindanemon den 10 nov 2011

    Låter spännande, men jag har 2 frågor:

    Hur mycket och i vilken typ av bröd?

    Finns det ett recept?


    Receptet kommer,det lovar jag.
    den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.