Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Röror som förrätt

  • Matlotta 24 juli 2009

    Ska ha grillfest och skulle behöva lite tips på goda röror som man kan ha som förrätt :)

  • lena4 24 juli 2009

    MIn röra är perfekt med en hög kex ,,,,,,,,

    Philadelphiaröra.

  • klarafardigaga 24 juli 2009

    Creamfraich 1-1,5dl (beroende på hur du vill att konsistensen ska vara)
    majonäs 3msk
    en halv liten rödlök finhackad
    tonfisk 1 burk i olja avrunnen
    färskdill klippt
    smaka av med salt och lite vitpeppar el citronpeppar

    pensla vitt bröd av rosttyp med olivolja, skär av kanterna och dela så det bildas två trekanter av varje bröd
    rosta tills de fått en fin färg i 200grader ta ut och låt svalna, klicka på en rejäl bit av tonfisksröran och garnera med en dillkvist!
    MuMs
    MUMS!

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.