Så äntligen har vi haft sotarn ute och provtryckt vår bakugn. Den blev godkänd, så nu ska jag baka tunnbröd och pizza enligt konstens alla regler, men.....
Jag vill ha recept på "storbak". Stora, saftiga både ljusa och mörka bröd som är så goda att man inte behöver annat än smör som pålägg. Helst med surdeg!
Någon?(H)
mallu1626 januari 2010
Kolla in surdegs-Martins blogg, du kommer inte bli besviken!
Okänd26 januari 2010
Här skall du få en bra länk:
http://paindemartin.blogspot.com/
Lycka till med bakningen!(Y)
NicolinaZ26 januari 2010
Och glöm för all del inte pizzan! Vi gör alltid vår pizza i bakugn och det blir helt gudomligt!
Så äntligen har vi haft sotarn ute och provtryckt vår bakugn. Den blev godkänd, så nu ska jag baka tunnbröd och pizza enligt konstens alla regler, men.....
Jag vill ha recept på "storbak". Stora, saftiga både ljusa och mörka bröd som är så goda att man inte behöver annat än smör som pålägg. Helst med surdeg!
Någon?(H)
Kolla in surdegs-Martins blogg, du kommer inte bli besviken!
Här skall du få en bra länk:
http://paindemartin.blogspot.com/
Lycka till med bakningen!(Y)
Och glöm för all del inte pizzan! Vi gör alltid vår pizza i bakugn och det blir helt gudomligt!