Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stenugn

  • christallnibbs 11 november 2009

    Så äntligen har vi haft sotarn ute och provtryckt vår bakugn. Den blev godkänd, så nu ska jag baka tunnbröd och pizza enligt konstens alla regler, men.....

    Jag vill ha recept på "storbak". Stora, saftiga både ljusa och mörka bröd som är så goda att man inte behöver annat än smör som pålägg. Helst med surdeg!

    Någon?(H)

  • mallu16 26 januari 2010

    Kolla in surdegs-Martins blogg, du kommer inte bli besviken!

  • Okänd 26 januari 2010

    Här skall du få en bra länk:

    http://paindemartin.blogspot.com/

    Lycka till med bakningen!(Y)

  • NicolinaZ 26 januari 2010

    Och glöm för all del inte pizzan! Vi gör alltid vår pizza i bakugn och det blir helt gudomligt!

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.