Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Surdeg i frys och kyl

  • 123Linnea 16 januari 2016

    Jag har en fryst surdeg. Det kommer sig av att familjen tröttnade på allt surdegsbröd jag bakade och att hålla en surdeg i kylen vid liv, innebär matande varje vecka (rätta mig GÄRNA om jag har fel och berätta hur man gör annars när den börjar skikta sig i burken). Så jag frös in ett par deciliter.

    Hur tinar jag och kör igång den igen?!

  • tmt 21 januari 2016

    Jag har tinat degen i kylskåp över natten och sedan en timme eller två i rumstempaertur

  • asaeon 22 februari 2016

    Jag tinar upp den i rumstemperatur över natten. På morgonen matar jag igång den och bakar sedan på kvällen av den uppmatade degen.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.