Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Termometer till brödbak

  • Peter_Stompare 31 oktober 2009

    Tänkte testa att baka bröd med termometer, men känner mig lite osäker på vad som är rätt kärntemperatur. Siffran 98 grader dyker upp i mitt huvud. Vet nån om det stämmer?

  • asasto 31 oktober 2009

    Vitt bröd +94-96C

    Mörkt bröd +96-98C

  • Peter_Stompare 31 oktober 2009

    Tackar!

  • Okänd 31 oktober 2009

    Vitt bröd 92°
    Mörkt bröd 94°
    Grovt bröd 96-98°

  • marry345 6 november 2009

    Skrivet av Peter_Stompare den 31 okt 2009

    Tänkte testa att baka bröd med termometer, men känner mig lite osäker på vad som är rätt kärntemperatur. Siffran 98 grader dyker upp i mitt huvud. Vet nån om det stämmer?

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.