Tänkte testa att baka bröd med termometer, men känner mig lite osäker på vad som är rätt kärntemperatur. Siffran 98 grader dyker upp i mitt huvud. Vet nån om det stämmer?
asasto31 oktober 2009
Vitt bröd +94-96C
Mörkt bröd +96-98C
Peter_Stompare31 oktober 2009
Tackar!
Okänd31 oktober 2009
Vitt bröd 92°
Mörkt bröd 94°
Grovt bröd 96-98°
marry3456 november 2009
Skrivet av Peter_Stompare den 31 okt 2009
Tänkte testa att baka bröd med termometer, men känner mig lite osäker på vad som är rätt kärntemperatur. Siffran 98 grader dyker upp i mitt huvud. Vet nån om det stämmer?
Tänkte testa att baka bröd med termometer, men känner mig lite osäker på vad som är rätt kärntemperatur. Siffran 98 grader dyker upp i mitt huvud. Vet nån om det stämmer?
Vitt bröd +94-96C
Mörkt bröd +96-98C
Tackar!
Vitt bröd 92°
Mörkt bröd 94°
Grovt bröd 96-98°
Tänkte testa att baka bröd med termometer, men känner mig lite osäker på vad som är rätt kärntemperatur. Siffran 98 grader dyker upp i mitt huvud. Vet nån om det stämmer?