Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben. Jag förstår
Om man vill ha ett mörkt bröd, men inte har mörkt mjöl, mörk sirap osv så grejar man det ändå, med antingen lite soja eller såskulör i degen.
låter bra
Varför färga bröd med socker, såskulör är ju socker...Använder man riktig soya så tänk på att ta mindre salt i degen.
Matklubben
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se. Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.
Om man vill ha ett mörkt bröd, men inte har mörkt mjöl, mörk sirap osv så grejar man det ändå, med antingen lite soja eller såskulör i degen.
låter bra
Varför färga bröd med socker, såskulör är ju socker...Använder man riktig soya så tänk på att ta mindre salt i degen.