Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben. Jag förstår
Jag hade tänkt att baka bregottkakor men har inget maizenamjöl hemma. Någon som kan tipsa om vad jag kan använda istället.
Jag skulle tipsa om vetemjöl eller potatismjöl, men det beror ju på hur du använder det.
Potatismjöl har smma egenskaper, så det brukar jag använda. Är dessutom glutenfritt
Jag provar med potatismjöl.
Matklubben
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se. Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.
Jag hade tänkt att baka bregottkakor men har inget maizenamjöl hemma. Någon som kan tipsa om vad jag kan använda istället.
Jag skulle tipsa om vetemjöl eller potatismjöl, men det beror ju på hur du använder det.
Potatismjöl har smma egenskaper, så det brukar jag använda.
Är dessutom glutenfritt
Jag provar med potatismjöl.