Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vad kan jag använd istället för maizenamjöl?

  • holmba 31 maj 2010

    Jag hade tänkt att baka bregottkakor men har inget maizenamjöl hemma. Någon som kan tipsa om vad jag kan använda istället.

  • maithab 31 maj 2010

    Jag skulle tipsa om vetemjöl eller potatismjöl, men det beror ju på hur du använder det.

  • Vetebullen 31 maj 2010

    Potatismjöl har smma egenskaper, så det brukar jag använda.
    Är dessutom glutenfritt

  • holmba 31 maj 2010

    Jag provar med potatismjöl.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.