Hej,,, Jag vill ha hjälp att hitta ett recept på Tunnbröd som inte blår hårda när man fryst dom, mina blir inte goa, så jag behöver ett nytt recept på mjuka goa tunnbröd.
mvh zanette
Helen Salomonsson31 juli 2010
Hejj
! Ser att du inte fått något recept på mjukkaka - som vi brukar kalla hällakaka... Jag har några olika som vi brukar baka - här kommer ett - för visst menar du dem som man bakar i en "bakuugn"?
2 l mjölk
2 kg rågsikt
2 pkt jäst
2 msk hjorthonsalt
250 gram smält margarin
400 gram sirap
brödkryddor efter smak
Vetemjöl + grahamsmjöl till utbakningen
Lycka till!
Mvh Helen Salomonsson Umeå
miramamman6 mars 2011
man kan utesluta hjorthonsaltet, det gör brödet torrt.
jag har lagt in ett recept på mjukt tunnbröd som funkar att frysa.
Hej,,, Jag vill ha hjälp att hitta ett recept på Tunnbröd som inte blår hårda när man fryst dom, mina blir inte goa, så jag behöver ett nytt recept på mjuka goa tunnbröd.
mvh zanette
Hejj
! Ser att du inte fått något recept på mjukkaka - som vi brukar kalla hällakaka... Jag har några olika som vi brukar baka - här kommer ett - för visst menar du dem som man bakar i en "bakuugn"?
2 l mjölk
2 kg rågsikt
2 pkt jäst
2 msk hjorthonsalt
250 gram smält margarin
400 gram sirap
brödkryddor efter smak
Vetemjöl + grahamsmjöl till utbakningen
Lycka till!
Mvh Helen Salomonsson Umeå
man kan utesluta hjorthonsaltet, det gör brödet torrt.
jag har lagt in ett recept på mjukt tunnbröd som funkar att frysa.