Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Youghurt istället för filmjölk??

  • lenamm1 30 augusti 2012

    Många recept på bröd innehåller filmjölk och jag vet sedan tidigare att det blir gott. Problemet är att jag sedan många år bor i USA och här finns youghurt men inte filmjölk.

    Har någon provat använda youghurt i matbröd?

  • hakan22 30 augusti 2012

    Jaa, jag brukar baka matbröd som har filmjölk i receptet med yoghurt istället. Det funkar fint.

  • mkml 30 augusti 2012

    Jag bakat bröd på mild yoghurt och det blev supergott. Kompisen tog receptet men tog fel yoghurt han tog med vaniljsmak :D och det brödet blev mer som ett gott bröd till kaffet.

  • lenamm1 30 augusti 2012

    Tack så mycket för svaren! :) Jag hade med mig fil hit från Sverige och lyckades hålla den vid liv i ett par år men tyvärr blev den förstörd när vårt hus blev förstört i en tornado.. {disapointed}

  • Lillanse04 4 maj 2016

    Ska testa med yoghurt

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.