Många recept på bröd innehåller filmjölk och jag vet sedan tidigare att det blir gott. Problemet är att jag sedan många år bor i USA och här finns youghurt men inte filmjölk.
Har någon provat använda youghurt i matbröd?
hakan2230 augusti 2012
Jaa, jag brukar baka matbröd som har filmjölk i receptet med yoghurt istället. Det funkar fint.
mkml30 augusti 2012
Jag bakat bröd på mild yoghurt och det blev supergott. Kompisen tog receptet men tog fel yoghurt han tog med vaniljsmak :D och det brödet blev mer som ett gott bröd till kaffet.
lenamm130 augusti 2012
Tack så mycket för svaren! :) Jag hade med mig fil hit från Sverige och lyckades hålla den vid liv i ett par år men tyvärr blev den förstörd när vårt hus blev förstört i en tornado.. {disapointed}
Många recept på bröd innehåller filmjölk och jag vet sedan tidigare att det blir gott. Problemet är att jag sedan många år bor i USA och här finns youghurt men inte filmjölk.
Har någon provat använda youghurt i matbröd?
Jaa, jag brukar baka matbröd som har filmjölk i receptet med yoghurt istället. Det funkar fint.
Jag bakat bröd på mild yoghurt och det blev supergott. Kompisen tog receptet men tog fel yoghurt han tog med vaniljsmak :D och det brödet blev mer som ett gott bröd till kaffet.
Tack så mycket för svaren! :) Jag hade med mig fil hit från Sverige och lyckades hålla den vid liv i ett par år men tyvärr blev den förstörd när vårt hus blev förstört i en tornado.. {disapointed}
Ska testa med yoghurt