Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biggaråer!!!! Behöver snabbt svar!!!!!

  • Bamsesemla 17 juli 2008

    :'(Har plockat biggaråer i tron att det var körsbär och tänkte göra sylt på dom och nu undrar jag om nån vet om man kan göra det på biggaråer också.

    Sylt alltså????????:'(

  • MalinJ 17 juli 2008

    Hej! Hittade ett recept på dansukker som ser gott ut;
    Körsbärssylt med choklad
    1 tim
    Ingredienser

    1 kg körsbär eller bigarråer
    1 paket Dansukker Syltsocker 1+3
    1 msk citronsaft
    75 g riven mörk choklad
    2 msk konjak, kan uteslutas

    Skölj och kärna ur körsbären. Mixa eller finhacka bären. Blanda bärmassan, citronsaften och Syltsockret i en gryta och koka i 4 minuter. Tag grytan från värmen och skumma noga. Blanda i chokladen och konjaken. Häll upp på varma, väl rengjorda burkar. Förslut. Förvara svalt.


    Jag gjorde sockerfri biggaråsylt i förrgår med hjälp av "melanin" tror jag det hette, som man köper färdig på påse i affären. Men det blev marmelad av det. Alltså för lång koktid. Men det var gott ändå :p

  • Bamsesemla 17 juli 2008

    TACK!!!!!!!!!:D(Y)

  • MalinJ 17 juli 2008

    Inga problem. Kul att hjälpa till. (Y)

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.