Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

donuts bara äkta sådana

  • anivarhain 29 juli 2009

    hej på er matglada.Har man ätit donuts från en donuts vagn/bil så vet ni garanterat vad jag pratar om eller hur.jag har nu testat 2 olika recept men alla smakar bara som friterade torra vidriga bullar hur skall man göra för att det skall vara exakt som riktiga munkar från donuts bilen snälla hjälp mig foooooort.:@

  • kattgnag 30 juli 2009

    Jag vet tyvärr inte!! Tänker bara spontant, kanske är det E-numret som saknas? Typ Glutamat eller nåt annat giftigt?

  • Chokladfantasten 30 juli 2009

    Torra bullar brukar oftast bero på att man har för mycket mjöl, testa att minska mängden mjöl och mäta upp det ordentligt, undvik att skaka måttet eftersom mjölet då packar ihop sig och man får för mycket. Ska man ha mycket mjöl är det bättre att använda ett litermått än att använda ett vanligt litet decilitermått. Hoppas det funkar bättre!:p

  • frucaos 30 juli 2009

    Ha! Riktiga dougnuts ska vara som dunkin donuts i USA, har man provat dem så blir allt annat trist ... Och så ska de ha fyllning ... mums. Usch, nu blev jag sugen.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.