hej på er matglada.Har man ätit donuts från en donuts vagn/bil så vet ni garanterat vad jag pratar om eller hur.jag har nu testat 2 olika recept men alla smakar bara som friterade torra vidriga bullar hur skall man göra för att det skall vara exakt som riktiga munkar från donuts bilen snälla hjälp mig foooooort.:@
kattgnag29 juli 2009
Jag vet tyvärr inte!! Tänker bara spontant, kanske är det E-numret som saknas? Typ Glutamat eller nåt annat giftigt?
Chokladfantasten29 juli 2009
Torra bullar brukar oftast bero på att man har för mycket mjöl, testa att minska mängden mjöl och mäta upp det ordentligt, undvik att skaka måttet eftersom mjölet då packar ihop sig och man får för mycket. Ska man ha mycket mjöl är det bättre att använda ett litermått än att använda ett vanligt litet decilitermått. Hoppas det funkar bättre!:p
frucaos30 juli 2009
Ha! Riktiga dougnuts ska vara som dunkin donuts i USA, har man provat dem så blir allt annat trist ... Och så ska de ha fyllning ... mums. Usch, nu blev jag sugen.
hej på er matglada.Har man ätit donuts från en donuts vagn/bil så vet ni garanterat vad jag pratar om eller hur.jag har nu testat 2 olika recept men alla smakar bara som friterade torra vidriga bullar hur skall man göra för att det skall vara exakt som riktiga munkar från donuts bilen snälla hjälp mig foooooort.:@
Jag vet tyvärr inte!! Tänker bara spontant, kanske är det E-numret som saknas? Typ Glutamat eller nåt annat giftigt?
Torra bullar brukar oftast bero på att man har för mycket mjöl, testa att minska mängden mjöl och mäta upp det ordentligt, undvik att skaka måttet eftersom mjölet då packar ihop sig och man får för mycket. Ska man ha mycket mjöl är det bättre att använda ett litermått än att använda ett vanligt litet decilitermått. Hoppas det funkar bättre!:p
Ha! Riktiga dougnuts ska vara som dunkin donuts i USA, har man provat dem så blir allt annat trist ... Och så ska de ha fyllning ... mums. Usch, nu blev jag sugen.