Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben. Jag förstår
Hej! Tänkte ge mig på att göra eget knäckebröd till jul. Har ni några bra recept att dela med er av? Funderade på något med sesamfrön på eller med havre i. Må gott!
Min svärmor som är 93 år har bakat detta hårda bröd till varje jul tills för några år sen. Nu har jag "tagit över". 1 / 2 liter mjölk 2 pkt jäst 1 dl socker 1 tsk salt 100 gr margarin 1 1/2 liter mjöl Blanda alla ingredienser och låt jäsa en gång. Kavla sedan ut väldigt tunt. Nagga. Grädda i ca 225 gr tills de börjar få en fin färg.
Matklubben
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se. Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.
Hej!
Tänkte ge mig på att göra eget knäckebröd till jul. Har ni några bra recept att dela med er av? Funderade på något med sesamfrön på eller med havre i.
Må gott!
Min svärmor som är 93 år har bakat detta hårda bröd till varje jul tills för några år sen. Nu har jag "tagit över".
1 / 2 liter mjölk
2 pkt jäst
1 dl socker
1 tsk salt
100 gr margarin
1 1/2 liter mjöl
Blanda alla ingredienser och låt jäsa en gång.
Kavla sedan ut väldigt tunt. Nagga.
Grädda i ca 225 gr tills de börjar få en fin färg.