Var på restaurang i Tyskland nyligen och såg en maträtt som innehöll fläskfilé hollandaise sås och sparris. Finns det ngn som har recept på detta? Känner igen denna rätten från 80-talet...Men vet inte hur jag ska tillaga det? Ska det bara serveras ihop?
Mistys30 november 2009
Låter som Filè Oskar. Men då ska det vara en kräftstjärt på toppen också om jag minns rätt. Prova sök på det.
WiolaH30 november 2009
Säkert kalvfilet Oscar, men då är det naturligtvis kalvfilet och hummerklo (köttet från den). Blev även populär med fläskfilet och det passar ju så bra ihop. Och ja det ska bara serveras ihop. Du steker fläskfilen för sej och lägger på tillbehören vid serveringen.
Var på restaurang i Tyskland nyligen och såg en maträtt som innehöll fläskfilé hollandaise sås och sparris. Finns det ngn som har recept på detta? Känner igen denna rätten från 80-talet...Men vet inte hur jag ska tillaga det? Ska det bara serveras ihop?
Låter som Filè Oskar. Men då ska det vara en kräftstjärt på toppen också om jag minns rätt. Prova sök på det.
Säkert kalvfilet Oscar, men då är det naturligtvis kalvfilet och hummerklo (köttet från den). Blev även populär med fläskfilet och det passar ju så bra ihop. Och ja det ska bara serveras ihop. Du steker fläskfilen för sej och lägger på tillbehören vid serveringen.
Åh tack så mycket för era svar!