Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé+hollandaise sås???

  • jeny06 30 november 2009

    Var på restaurang i Tyskland nyligen och såg en maträtt som innehöll fläskfilé hollandaise sås och sparris. Finns det ngn som har recept på detta? Känner igen denna rätten från 80-talet...Men vet inte hur jag ska tillaga det? Ska det bara serveras ihop?

  • Mistys 30 november 2009

    Låter som Filè Oskar. Men då ska det vara en kräftstjärt på toppen också om jag minns rätt. Prova sök på det.

  • WiolaH 30 november 2009

    Säkert kalvfilet Oscar, men då är det naturligtvis kalvfilet och hummerklo (köttet från den). Blev även populär med fläskfilet och det passar ju så bra ihop. Och ja det ska bara serveras ihop. Du steker fläskfilen för sej och lägger på tillbehören vid serveringen.

  • jeny06 3 december 2009

    Åh tack så mycket för era svar!

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.