Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfritt bröd, mjukt och gott?

  • susannemw 11 april 2010

    Hej!
    Är inte glutenintollerant ändå. :- )
    Skönt! (Y)

  • aattaa 11 april 2010

    Ta aldrig mer mjölmix än det står i receptet.Om du tar i kesella och fiberhusk så blir det inte så torrt och smuligt.Jag skivar och fryser in brödet så fort det svalnat.Här finns en hel del bra recept på matklubben.

  • busan37 12 april 2010

    Prova detta, är jättegott & inte alls så torrt.

    Gluten och laktosfritt formbröd

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.