Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

griljering till påsk skinkan sökes.

  • marie70 17 mars 2008

    Är så trött på att griljera på samma sätt som till jul så önskar nu att någon kunde ge mig lite tips på hur man kan variera den. marie

  • Gnagett 17 mars 2008

    Jag brukar göra följande griljering:
    1 msk vardera av olja, soja och osötad senap
    2 msk finhackad persilja
    1 tsk timjan
    Blanda, pensla skinkan och griljera 250 grader ca 10 min.

  • marie70 10 april 2008

    prövade din griljering och den var god.:) tack förhjälpen

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.