Skall grilla i morgon, fläskfile, som jag marinerar i vitlöksmarinad.
Tänkte även ha grönsaksspett med paprika,lök, champinjoner o soltorkade tomater.
Hur och med vad skall jag marinera o förbereda dessa så att de inte bränns vid samtidigt som de ju förståss ska smaka gått...:D
Olja, kryddor ,marinad???:p
Tacksam för svar!!
MatAnders11 april 2008
Hej!
Använd samma marinad som till köttet, jag har ett väldigt gott standard marinad recept på min sida som blir jättegott* jag lovar(Y)
monac11 april 2008
tycker det är gott att pensla lite "rökig" glace på grönsaker. kanske med lite flytande honung i.
eller som MatAnders sa...med samma som till köttet.:)
The_mama97mia8 maj 2008
Ibland tycker jag det är gott att låta grönsakerna vara naturella... Så det inte konkurrerar med köttet. Bara pensla med lite vanlig olja o flingsalt på.
jas658 maj 2008
Jag skulle nog vilja ha grönsakerna lite neutrals som mamma97mia säger men kanske pensla dem för med lite olja efter grillning pensla dem med balsanvinäger och fling salt.
Mvh
Höfta mera
The_mama97mia8 maj 2008
Trevligt att du håller med mig! Trodde jag var trist o tråkig. haha... Balsamvinäger däremot tycker jag är en aning överskattat.... Kanske har att göra med egna egenskaper (Sur som ättika?????*asg*)
Glitterfia8 maj 2008
Skrivet av mama97mia den 8 maj 2008
Ibland tycker jag det är gott att låta grönsakerna vara naturella... Så det inte konkurrerar med köttet. Bara pensla med lite vanlig olja o flingsalt på.
Kan bara hålla med (Y) Jag brukar ta någon örtkrydda på samt lite olja.
The_mama97mia8 maj 2008
:) Fram för naturella smaker!
jas658 maj 2008
Skrivet av mama97mia den 8 maj 2008
Trevligt att du håller med mig! Trodde jag var trist o tråkig. haha... Balsamvinäger däremot tycker jag är en aning överskattat.... Kanske har att göra med egna egenskaper (Sur som ättika?????*asg*)
Inte då om man tillsätter lite råsocker i den och balanserar smaken.
Som jag altid nästan säger höfta mera mna vänner
monac8 maj 2008
ska testa min nya "Granatäpple balsamico vinäger" i grönsaksmarinaden i morgon...älskar balsamvinäger...till ALLT i tid & otid ,(den består ju faktiskt mest av socker:D)
Skall grilla i morgon, fläskfile, som jag marinerar i vitlöksmarinad.
Tänkte även ha grönsaksspett med paprika,lök, champinjoner o soltorkade tomater.
Hur och med vad skall jag marinera o förbereda dessa så att de inte bränns vid samtidigt som de ju förståss ska smaka gått...:D
Olja, kryddor ,marinad???:p
Tacksam för svar!!
Hej!
Använd samma marinad som till köttet, jag har ett väldigt gott standard marinad recept på min sida som blir jättegott* jag lovar(Y)
tycker det är gott att pensla lite "rökig" glace på grönsaker. kanske med lite flytande honung i.
eller som MatAnders sa...med samma som till köttet.:)
Ibland tycker jag det är gott att låta grönsakerna vara naturella... Så det inte konkurrerar med köttet. Bara pensla med lite vanlig olja o flingsalt på.
Jag skulle nog vilja ha grönsakerna lite neutrals som mamma97mia säger men kanske pensla dem för med lite olja efter grillning pensla dem med balsanvinäger och fling salt.
Mvh
Höfta mera
Trevligt att du håller med mig! Trodde jag var trist o tråkig. haha... Balsamvinäger däremot tycker jag är en aning överskattat.... Kanske har att göra med egna egenskaper (Sur som ättika?????*asg*)
Ibland tycker jag det är gott att låta grönsakerna vara naturella... Så det inte konkurrerar med köttet. Bara pensla med lite vanlig olja o flingsalt på.
Kan bara hålla med (Y) Jag brukar ta någon örtkrydda på samt lite olja.
:) Fram för naturella smaker!
Trevligt att du håller med mig! Trodde jag var trist o tråkig. haha... Balsamvinäger däremot tycker jag är en aning överskattat.... Kanske har att göra med egna egenskaper (Sur som ättika?????*asg*)
Inte då om man tillsätter lite råsocker i den och balanserar smaken.
Som jag altid nästan säger höfta mera mna vänner
ska testa min nya "Granatäpple balsamico vinäger" i grönsaksmarinaden i morgon...älskar balsamvinäger...till ALLT i tid & otid ,(den består ju faktiskt mest av socker:D)