Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kan man röka fisk och kött i en vanlig klotgrill?

  • engstedt 13 november 2009

    Här kommer en enkel instruktion hur du röker fisk med enkla och billiga metoder.

    Röka lax (varm rökning)
    del 1
    http://www.youtube.com/watch?v=DCpYFXdaSYk
    del 2
    http://www.youtube.com/watch?v=CMk-y6330aE

    Bacon (Kall rökning)
    del 1
    http://www.youtube.com/watch?v=V70uzuPoV5w
    del 2
    http://www.youtube.com/watch?v=O0v6wUZ5RFY

    Fantastisk serie för matlagnings nördar.

  • Gnurf 13 november 2009

    A-Ha...rökdebatten och kockdiplomerandets vågor svajade här på MK i Juni. Det förklarar ju genast vissa tendenser här under hösten :D Gud vad mycket man missar när man är borta från MK några månader för att bygga bastu...och röka fisk...(Y)

    Jag enrisröker alltid lax och sik i min vanliga klotgrill inköpt på COOP, du får en varmrökt produkt. En kallrökt produkt går nog inte att åstadkomma i en klotgrill...:)

  • carolabecker 13 november 2009

    Hej,

    Det finns röklådor att köpa samt spån. Det blir verkligen supergott. Prova att mortla rosépeppar och svartpeppar och ha sedan i havssaltflingor.

    MVH Carola Becker

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.