Hejsan!
Har sett här på matklubben att folk använder någon sorts kebabkrydda.. Nu e min fråga: vart köper ni den? hur smakar den? Märke? eller är det någon som gör sin egen kryddblandning?
Jag vet att det finns ett bär som heter Sumak eller något liknande.. Köpte den och blev besviken, det stog kebabkrydda men den smakade skit.. lite citrusaktigt...men långt ifrån vad jag kallar kebabkrydda.
Skulle vara kul om ni besvarar denna tråd...
Smulpajen18 april 2008
Santa Maria har kebabkrydda! Mycket god. (L)
MatAnders18 april 2008
Skrivet av kocken22 den 18 apr 2008
Hejsan!
Har sett här på matklubben att folk använder någon sorts kebabkrydda.. Nu e min fråga: vart köper ni den? hur smakar den? Märke? eller är det någon som gör sin egen kryddblandning?
Jag vet att det finns ett bär som heter Sumak eller något liknande.. Köpte den och blev besviken, det stog kebabkrydda men den smakade skit.. lite citrusaktigt...men långt ifrån vad jag kallar kebabkrydda.
Skulle vara kul om ni besvarar denna tråd...
Sumak e jättegod att ha i sallader typ så här:
gurka,tomat,lök,paprika och olivolja,vinäger,persilja och strö över sumak...
Ekorrungen19 april 2008
Skrivet av Smulpajen den 18 apr 2008
Santa Maria har kebabkrydda! Mycket god. (L)
(Y)(Y)
evaldo19 april 2008
Jag brukar blanda egen kebebkrydda då jag inte kan äta spiskummin som finns i den färdigköpta.
KEBABKRYDDA:
Det går att mixa med andra kryddor lite som du vill
Peppar
Paprika
Kummin
Oregano
Kajennpeppar
Vitlök
Gurkmeja
Koriander
( Spiskummin om man tycker om den )
Ullis119 april 2008
Jag håller med föregående talare om att St.Marias Kebabkrydda är supergod! (Y)
susanne720626111 juli 2008
hur myccke ska man ta till tex 4 kycklingfileer ska göra gyros?
zudette11 juli 2008
Tänkte bara tipsa om den här tacokryddan - om man vill göra själv! - Den funkar säkert till kebab oxå! Jag använde den till evaldos Kebabgryta a´la Yngve och det funkade hur bra som helst!!!
Hejsan!
Har sett här på matklubben att folk använder någon sorts kebabkrydda.. Nu e min fråga: vart köper ni den? hur smakar den? Märke? eller är det någon som gör sin egen kryddblandning?
Jag vet att det finns ett bär som heter Sumak eller något liknande.. Köpte den och blev besviken, det stog kebabkrydda men den smakade skit.. lite citrusaktigt...men långt ifrån vad jag kallar kebabkrydda.
Skulle vara kul om ni besvarar denna tråd...
Santa Maria har kebabkrydda! Mycket god. (L)
Hejsan!
Har sett här på matklubben att folk använder någon sorts kebabkrydda.. Nu e min fråga: vart köper ni den? hur smakar den? Märke? eller är det någon som gör sin egen kryddblandning?
Jag vet att det finns ett bär som heter Sumak eller något liknande.. Köpte den och blev besviken, det stog kebabkrydda men den smakade skit.. lite citrusaktigt...men långt ifrån vad jag kallar kebabkrydda.
Skulle vara kul om ni besvarar denna tråd...
Sumak e jättegod att ha i sallader typ så här:
gurka,tomat,lök,paprika och olivolja,vinäger,persilja och strö över sumak...
Santa Maria har kebabkrydda! Mycket god. (L)
(Y)(Y)
Jag brukar blanda egen kebebkrydda då jag inte kan äta spiskummin som finns i den färdigköpta.
KEBABKRYDDA:
Det går att mixa med andra kryddor lite som du vill
Peppar
Paprika
Kummin
Oregano
Kajennpeppar
Vitlök
Gurkmeja
Koriander
( Spiskummin om man tycker om den )
Jag håller med föregående talare om att St.Marias Kebabkrydda är supergod! (Y)
hur myccke ska man ta till tex 4 kycklingfileer ska göra gyros?
Tänkte bara tipsa om den här tacokryddan - om man vill göra själv! - Den funkar säkert till kebab oxå! Jag använde den till evaldos Kebabgryta a´la Yngve och det funkade hur bra som helst!!!
Egen tacokrydda