Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kirskålspesto

  • Monalisan 15 april 2011

    Tror ni man kan byta ut det gröna (ruccola eller basilika)
    rakt av, om man ska göra det av kirskål istället ?

  • voffa3 15 april 2011

    Kirskål har en mildare smak än både ruccola och basilika. Vill du ha en lite vassare smak så behåll basilikan i peston.

    Kan man göra pesto på paprika så går det nog på kirskål också..

  • enaw 15 april 2011

    det kan man men det blir en rätt markant sellerismak då.
    själv brukar jag ta hälften kirskål och hälften nässlor :) (förväller nässlorna snabbt för att de ska behålla färgen)

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.