Jag har fått en handdriven köttkvarn i min ägo och nu vill jag ju testa att göra egen korv. Jag är inte ute efter fläskkorvsstuket utan mer en korv man kan lägga i stekpannan.
Någon som gör egen korv som har några recept att dela med sig av?
boz19657 mars 2010
Kolla in den här sidan:
http://www.salsus.se/
Erajscha7 mars 2010
Tack för tipset!
Om någon har erfarenhet av att röka korvar hemma eller torka dem så vore såna metodtips också välkomna.
jimboz7 mars 2010
Jag fick ett recept av en Italiensk dam i Sverige för en tid sedan..Det var ett recept på Salami (Italiensk) Nu har jag tappat bort det och behöver ett nytt..Man skulle torka korven i rumstemperatur och sedan skulle den hålla länge, korvarna var små till storleken ..
Är det någon som har recept på klassisk Salami så är jag tacksam för det också. Salamin behöver inte vara Italiensk.
boz19657 mars 2010
Skrivet av jimboz den 7 mar 2010
Jag fick ett recept av en Italiensk dam i Sverige för en tid sedan..Det var ett recept på Salami (Italiensk) Nu har jag tappat bort det och behöver ett nytt..Man skulle torka korven i rumstemperatur och sedan skulle den hålla länge, korvarna var små till storleken ..
Är det någon som har recept på klassisk Salami så är jag tacksam för det också. Salamin behöver inte vara Italiensk.
Jag har fått en handdriven köttkvarn i min ägo och nu vill jag ju testa att göra egen korv. Jag är inte ute efter fläskkorvsstuket utan mer en korv man kan lägga i stekpannan.
Någon som gör egen korv som har några recept att dela med sig av?
Kolla in den här sidan:
http://www.salsus.se/
Tack för tipset!
Om någon har erfarenhet av att röka korvar hemma eller torka dem så vore såna metodtips också välkomna.
Jag fick ett recept av en Italiensk dam i Sverige för en tid sedan..Det var ett recept på Salami (Italiensk) Nu har jag tappat bort det och behöver ett nytt..Man skulle torka korven i rumstemperatur och sedan skulle den hålla länge, korvarna var små till storleken ..
Är det någon som har recept på klassisk Salami så är jag tacksam för det också. Salamin behöver inte vara Italiensk.
Jag fick ett recept av en Italiensk dam i Sverige för en tid sedan..Det var ett recept på Salami (Italiensk) Nu har jag tappat bort det och behöver ett nytt..Man skulle torka korven i rumstemperatur och sedan skulle den hålla länge, korvarna var små till storleken ..
Är det någon som har recept på klassisk Salami så är jag tacksam för det också. Salamin behöver inte vara Italiensk.
http://www.salsus.se/?s=salami
Tack boz :)
Tack boz :)
:)