Tycker det är gott på macka, men den enda jag hittar i affären är i småburkar importerat från Östeuropa, dessutom påminner den om allt annat än leverpastej!
kronfågeln gjorde det för, men det försvann från matbutikerna, Och nu finns ingen "svensk".
Har någon nåt tips?:p
Piroger669 juli 2009
Det är inte så svårt att göra egen leverpastej. Borde funka med vilket pastejrecept som helst och använda kycklinglever i stället för det som rekommenderas. I alla fall har jag gjort så men inte på kyckling utan gjort på nöt,älg och rådjur på ett recept för svinlever. Lycka till!
amandauggla26 juli 2009
INTE KUL; INTE KULQ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tycker det är gott på macka, men den enda jag hittar i affären är i småburkar importerat från Östeuropa, dessutom påminner den om allt annat än leverpastej!
kronfågeln gjorde det för, men det försvann från matbutikerna, Och nu finns ingen "svensk".
Har någon nåt tips?:p
Det är inte så svårt att göra egen leverpastej. Borde funka med vilket pastejrecept som helst och använda kycklinglever i stället för det som rekommenderas. I alla fall har jag gjort så men inte på kyckling utan gjort på nöt,älg och rådjur på ett recept för svinlever. Lycka till!
INTE KUL; INTE KULQ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(Y)(N):D:Z(L):'(:@:(:p:):o(H)