Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingleverpastaj.

  • russinbullen 9 juli 2009

    Tycker det är gott på macka, men den enda jag hittar i affären är i småburkar importerat från Östeuropa, dessutom påminner den om allt annat än leverpastej!
    kronfågeln gjorde det för, men det försvann från matbutikerna, Och nu finns ingen "svensk".
    Har någon nåt tips?:p

  • Piroger66 9 juli 2009

    Det är inte så svårt att göra egen leverpastej. Borde funka med vilket pastejrecept som helst och använda kycklinglever i stället för det som rekommenderas. I alla fall har jag gjort så men inte på kyckling utan gjort på nöt,älg och rådjur på ett recept för svinlever. Lycka till!

  • amandauggla 26 juli 2009

    INTE KUL; INTE KULQ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    (Y)(N):D:Z(L):'(:@:(:p:):o(H)

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.