Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben. Jag förstår
-
Förrätt: Caprese (tomat- och mozzarellasallad) Varmrätt: Pasta med skinksås (smält 1 ask creme bonjour ihop med 1 paket matlagningsgrädde, häv i strimlad smörgåsskinka - klart!) Efterrätt: Fruktsallad m. vaniljglass
En god början med äggansjoviskräm Kycklingfilé med granatäppelsås Isad melon med hallongrädde
Matklubben
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se. Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.
-
Förrätt: Caprese (tomat- och mozzarellasallad)
Varmrätt: Pasta med skinksås (smält 1 ask creme bonjour ihop med 1 paket matlagningsgrädde, häv i strimlad smörgåsskinka - klart!)
Efterrätt: Fruktsallad m. vaniljglass
En god början med äggansjoviskräm
Kycklingfilé med granatäppelsås
Isad melon med hallongrädde