Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

LANDGÅNGSBRÖD

  • ullispullis 16 januari 2008

    Hej!

    Jag söker efter ett recept på landgångsbröd, som man t.ex. vanligast använder till smörgåstårtor.
    Är landgångsbröd = vanligt franskbröd som ej är skivat?

    Ett stort + är om receptet räcker till en mindre långpanna, ca 30x30-40 cm.

    Tacksam för svar.

    //Ullis

  • MammaModesty 16 januari 2008

    du har rätt i att det är vanligt franskbröd och när man skivar det på bageriet skivar man det på längden....

    jag ska göra smörgåstårta här till nästa helg o då tänkte jag prova att göra i en mindre långpanna och använda mig av mitt recept på brödkakor... annars hittade jag recept på landgångsbröd på nätet...
    http://recept.nu/1.21397/anders_leven/matbrod/tva_brod_till_landgang

  • ullispullis 16 januari 2008

    TACK snälla du för att du tog dig tid! (Y)
    Du får gärna skicka mig recept på det landgångsbröd du bakar nästa helg utav receptet på brödkakor. :)

    Jag ska så småningom baka fyrkantig tacotårta av landgångsbröd, och förhoppningsvis på dinkelmjöl. :)

    Vh
    //Ullis

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.