Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lingonsylt

  • elsa-nilsson 29 augusti 2011

    Jag skulle vilja koka (eller råröra) egen lingonsylt.Men jag är numera diabetiker,så jag undrar:Kan man tillverka lingonsylt med strösuckett i stället för socker?Håller den sig då?Finns det i så fall någon som har ett recept på detta?Tack snälla på förhand för hjälp.
    Med vänlig hälsning från Elsa:)

  • rostok 29 augusti 2011

    Varför inte använda frysen och antingen göra sylt som du vill och frysa in i ganska små förpackningar. Ett alternativ är att frysa in lingonen och ta fram så mycket som du tror att du behöver. Då kan du ju välja om du vill koka eller råröra dem just vid det tillfället.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.