Har en underbart meny för 20 pers med en potatispizza och rostbiff samt en kolapanacotta men skulle vilja förnya mig. Finns det några som har lite bra tips? L8
LEDIVO21 oktober 2009
Skrivet av L81968 den 21 okt 2009
Har en underbart meny för 20 pers med en potatispizza och rostbiff samt en kolapanacotta men skulle vilja förnya mig. Finns det några som har lite bra tips? L8
Hittar inget recept på kolapanacotta här på klubben. Skulle du vilja lägga in ditt recept här för det lät riktigt gott.
//KAROLO
L8196827 oktober 2009
Receptet var i ett nummer i Allt om mat. 2 liter matlagningsgrädde, 2 dl Ohoj kolasås och 8 gelatinblad. Värm grädden och ha i colasåsen. Blötlägg gelantinet och värm det i en kopp i lite varm gräddblandning och blanda i. Häll över i en kanna så är det lättare att hälla i vinglas (Jag använder billiga IKEAglas där jag har sparat kartongerna, lättast att ställa dem i kylen så). Kyl i kylskåpet till dan efter. Rårör hallon med socker och lägg på pannacottan. Servera med latteskedar. (Y)
Har en underbart meny för 20 pers med en potatispizza och rostbiff samt en kolapanacotta men skulle vilja förnya mig. Finns det några som har lite bra tips? L8
Har en underbart meny för 20 pers med en potatispizza och rostbiff samt en kolapanacotta men skulle vilja förnya mig. Finns det några som har lite bra tips? L8
Hittar inget recept på kolapanacotta här på klubben. Skulle du vilja lägga in ditt recept här för det lät riktigt gott.
//KAROLO
Receptet var i ett nummer i Allt om mat. 2 liter matlagningsgrädde, 2 dl Ohoj kolasås och 8 gelatinblad. Värm grädden och ha i colasåsen. Blötlägg gelantinet och värm det i en kopp i lite varm gräddblandning och blanda i. Häll över i en kanna så är det lättare att hälla i vinglas (Jag använder billiga IKEAglas där jag har sparat kartongerna, lättast att ställa dem i kylen så). Kyl i kylskåpet till dan efter. Rårör hallon med socker och lägg på pannacottan. Servera med latteskedar. (Y)