Jag håller på att bestämma meny för helgens födelsedagsmiddag och behöver en till rätt som passar till de övriga jag tänkt laga
Förrätt: Halstrade pilgrimsmusslor med grön sparris och reducerad balsamico
Huvudrätt 1: Lammfile med lättrökt rödvinssås och chevrefylld rösti
Huvudrätt 2: Hjäälp!
Dessert 1: Ett urval av ostar
Dessert 2: chokladtryffel
Jag behöver altså hjälp med den andra huvudrätten. Förslag?
berggrenskan4 februari 2009
Jag skulle nog lägga in en svamprisotto eller en mustig soppa mellan Pilgrimsmusslorna och lammet. Lammfile med rökt rödvinssås och chevrérösti låter som en väldigt smakrik rätt, som kräver ett kraftigt vin. Risken är att nästa rätt inte smakar någonting alls.
Jag håller på att bestämma meny för helgens födelsedagsmiddag och behöver en till rätt som passar till de övriga jag tänkt laga
Förrätt: Halstrade pilgrimsmusslor med grön sparris och reducerad balsamico
Huvudrätt 1: Lammfile med lättrökt rödvinssås och chevrefylld rösti
Huvudrätt 2: Hjäälp!
Dessert 1: Ett urval av ostar
Dessert 2: chokladtryffel
Jag behöver altså hjälp med den andra huvudrätten. Förslag?
Jag skulle nog lägga in en svamprisotto eller en mustig soppa mellan Pilgrimsmusslorna och lammet. Lammfile med rökt rödvinssås och chevrérösti låter som en väldigt smakrik rätt, som kräver ett kraftigt vin. Risken är att nästa rätt inte smakar någonting alls.