Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

menyhjälp!

  • centrina 3 februari 2009

    Jag håller på att bestämma meny för helgens födelsedagsmiddag och behöver en till rätt som passar till de övriga jag tänkt laga

    Förrätt: Halstrade pilgrimsmusslor med grön sparris och reducerad balsamico

    Huvudrätt 1: Lammfile med lättrökt rödvinssås och chevrefylld rösti

    Huvudrätt 2: Hjäälp!

    Dessert 1: Ett urval av ostar
    Dessert 2: chokladtryffel

    Jag behöver altså hjälp med den andra huvudrätten. Förslag?

  • berggrenskan 4 februari 2009

    Jag skulle nog lägga in en svamprisotto eller en mustig soppa mellan Pilgrimsmusslorna och lammet. Lammfile med rökt rödvinssås och chevrérösti låter som en väldigt smakrik rätt, som kräver ett kraftigt vin. Risken är att nästa rätt inte smakar någonting alls.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.