Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Moghrabiah - stor couscous

  • Legoli 1 juni 2008

    Har just inhandlat Moghrabiah - stor couscous och har nu lite idétorka på vad man kan göra med dessa.

    Tacksam för tips.

  • lenajeanette 1 juni 2008

    Min syrra brukar ha det i matigare sallader, stället för pasta sallader och dyl,en variant är med kallrökt lax, hur mumsigt som helst.
    Hon skriver nog i tråden och tipsar när hon ser den,:p

  • monac 1 juni 2008

    HA HA....jo det gör jag nog:)
    Visst,koka den med buljong/fond & ev.saffran.
    skivade stekta kronärtskocksbottnar & ostronskivling & lax hade jag visst i en gång samt ruccola,salladslök & coktailtomater. servera ljummen. de 3 sista ingredienserna vänder du i precis innan servering. "dressa salladen om du vill med ljus balsamvinäger & en god olja. strö pumpa kärnor över. MUMS!
    Det är jätte gott.

  • monac 1 juni 2008

    laxen skall vara kallrökt ,glömde jag att skriva.:(H)

  • Legoli 7 juni 2008

    Tack för tipset, fick lite inspiration.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.