Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

"Osfria" Wallenbergare

  • Helga44 21 januari 2014

    Jag ska laga Wallenbergare till en dammiddag! Vår matplats är i köket där maten lagas. Hur ska jag gå tillväga för att inte behöva stå och steka precis när vi ätit förrätten? Går det att laga Wallenbergarna tidigare på dagen och hur värmer jag dem i så fall. Jag vill ju att de ska smaka nystekta! Det är 4 personer som ska äta!
    Har ni dessutom tips på en förrätt?

    Helga44

  • eva23 21 januari 2014

    Jag läste ett tips om att man kan bryna biffarna och sen sätta in stekpannan i 160 graders ugn och låta dom steka klart ca 15 minuter. Har dock inte testat det själv.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.