Är det nån här som har tips på lite olika sätt att lägga in och förvara paprika. Jag har ca 5 kilo jag skulle vilja göra nått roligare med än att frysa.
Fick även en stor fin vinterpumpa av en kompis som jag skulle vilja göra nått med.
Förslag någon?
monac13 november 2010
vilken färg har paprikan?
The_mama97mia13 november 2010
Jag gjorde förr en paprikasallad - en sorts ättiksinläggning, har inte kvar receptet men det finns liknande inläggningar här på MK. Det var paprika i olika färger, gul lök, ättika socker. Gott tillbehör till kött.
Eery13 november 2010
grön gul och röd.. dom "vanliga"{curl-lip}
gärna nått som går att förvara länge
monac14 november 2010
skulle tänka mig att grilla dem,pilla av skalet och sedan lägga in dem i olivolja ,vinäger,örter/vitlök
En hel del arbete...men guda gott!
Eery14 november 2010
Skrivet av monac den 14 nov 2010
skulle tänka mig att grilla dem,pilla av skalet och sedan lägga in dem i olivolja ,vinäger,örter/vitlök
En hel del arbete...men guda gott!
Har precis bgjort det här fast utan vinäger... Blir kanske en laddning ikväll efter surkålsinläggningen och "surpaprikainläggningen"(L)
monac15 november 2010
Skrivet av Eery den 14 nov 2010
Skrivet av monac den 14 nov 2010
skulle tänka mig att grilla dem,pilla av skalet och sedan lägga in dem i olivolja ,vinäger,örter/vitlök
En hel del arbete...men guda gott!
Har precis bgjort det här fast utan vinäger... Blir kanske en laddning ikväll efter surkålsinläggningen och "surpaprikainläggningen"(L)
Nice!:)
å surkål som är så gott....har du ett recept på den?
Är det nån här som har tips på lite olika sätt att lägga in och förvara paprika. Jag har ca 5 kilo jag skulle vilja göra nått roligare med än att frysa.
Fick även en stor fin vinterpumpa av en kompis som jag skulle vilja göra nått med.
Förslag någon?
vilken färg har paprikan?
Jag gjorde förr en paprikasallad - en sorts ättiksinläggning, har inte kvar receptet men det finns liknande inläggningar här på MK. Det var paprika i olika färger, gul lök, ättika socker. Gott tillbehör till kött.
grön gul och röd.. dom "vanliga"{curl-lip}
gärna nått som går att förvara länge
skulle tänka mig att grilla dem,pilla av skalet och sedan lägga in dem i olivolja ,vinäger,örter/vitlök
En hel del arbete...men guda gott!
skulle tänka mig att grilla dem,pilla av skalet och sedan lägga in dem i olivolja ,vinäger,örter/vitlök
En hel del arbete...men guda gott!
Har precis bgjort det här fast utan vinäger... Blir kanske en laddning ikväll efter surkålsinläggningen och "surpaprikainläggningen"(L)
skulle tänka mig att grilla dem,pilla av skalet och sedan lägga in dem i olivolja ,vinäger,örter/vitlök
En hel del arbete...men guda gott!
Har precis bgjort det här fast utan vinäger... Blir kanske en laddning ikväll efter surkålsinläggningen och "surpaprikainläggningen"(L)
Nice!:)
å surkål som är så gott....har du ett recept på den?