Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben. Jag förstår
Jag skulle vilja baka en mjuk kaka, som påminner lite om kubbar i smaken. Är det mandelessens man använder då? Åt pistageglass här om dan som påminde lite om kubbar i smaken och det är den smaken jag vill åt, fast i en kaka. Nån som kan ge några bra tips?
Du kan ju ta ett vanligt recept på sockerkaka och riva i ett par bittermandlar som smaksättning!
Eller gör en mazarintårta som är baserad på mandelmassa
Ja det var nåt sånt jag funderade på men jag visste inte om det skulle funka. Men tack för tipset, jag gör nog så då!
Jag har gjort mazarintårta nångång, men det är inte riktigt samma smak tycker jag. Det är väl bittermandelolja som ger "kubb"smaken??
Matklubben
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se. Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.
Jag skulle vilja baka en mjuk kaka, som påminner lite om kubbar i smaken. Är det mandelessens man använder då?
Åt pistageglass här om dan som påminde lite om kubbar i smaken och det är den smaken jag vill åt, fast i en kaka.
Nån som kan ge några bra tips?
Du kan ju ta ett vanligt recept på sockerkaka och riva i ett par bittermandlar som smaksättning!
Eller gör en mazarintårta som är baserad på mandelmassa
Ja det var nåt sånt jag funderade på men jag visste inte om det skulle funka. Men tack för tipset, jag gör nog så då!
Jag har gjort mazarintårta nångång, men det är inte riktigt samma smak tycker jag. Det är väl bittermandelolja som ger "kubb"smaken??