Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

plommon

  • ninna59 20 september 2009

    Någon som vet om man kan frysa plommon och hur de blir då

  • maithab 20 september 2009

    Det går bra att frysa plommon. Jag brukar dela dem på mitten och kärna ur dem innan jag fryser in dem. Då kan man använda dem direkt i kräm, paj, smoothie mm.

  • ninna59 20 september 2009

    Tack har så många och tycker det är tråkigt att slänga

  • maithab 20 september 2009

    Ett tips kan vara att frysa in i väl ursköljda mjölkförpackningar. Det är platsbesparande i frysen och ofta rätt lagom mängd att tina senare.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.