Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pors

  • luthfisk 18 augusti 2009

    Hej! Jag bor precis bredvid en mosse som jag var och gick på häromdan. Jag stötte på en massa pors i skogen, och det luktar ju så gott! Jag tog med mig några hem och tänkte att jag skulle göra något med dem. Nu är det ju så att jag inte är tillräckligt gammal för att göra brännvin eller öl eller så, så finns det något annat man kan göra? Kan man använda den som krydda i maten etc?
    //Luthfisk

  • 25 augusti 2009

    Hihi bara du inte gör som Ernst och tar miste på pors och skvattram :p

  • Bossse 25 augusti 2009

    koka saft av det

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.