Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben. Jag förstår
För tjugu år sedan fanns det ett recept i någon veckotidning (Allers, Hemmets Journal eller liknande) på den godaste räkrätt jag ätit.:p Rätten hette "Räkor som på Sotenäset" (alternativt kan det heta "Sotenäsräkor"). Tyvärr har jag tappat bort receptet :@, och hoppas att någon snäll människa (L) kan hjälpa mig. Det jag minns är att man använde mycket grädde och serverade med ris.(Y) Mvh, Jölmen
Matklubben
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se. Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.
För tjugu år sedan fanns det ett recept i någon veckotidning (Allers, Hemmets Journal eller liknande) på den godaste räkrätt jag ätit.:p
Rätten hette "Räkor som på Sotenäset" (alternativt kan det heta "Sotenäsräkor").
Tyvärr har jag tappat bort receptet :@, och hoppas att någon snäll människa (L) kan hjälpa mig.
Det jag minns är att man använde mycket grädde och serverade med ris.(Y)
Mvh,
Jölmen