Ska bjuda på vildsvinstek å hasselbackspotatis till nyår,vad ska man ha för enkel å god sås?
busan3726 december 2009
Kanske en god rödvinssås?
The_mama97mia26 december 2009
jag skulle ju göra en kantarellsås... eller rödvinssås?
Okänd26 december 2009
Hur tänker du steka den, i ugnen eller i gryta?
Oavsett vilket så får du en underbar sky som du använder som grund till din sås, gräddsås eller rödvinssås. Jag skulle helt klart välja rödvinssåsen, låta den reducera tillsammans med enbär och rosépeppar, sila den noga, ev reda av med lite arrowrot utrört i vatten.
Sedan kan du med fördel göra en god kantarellstuvning som tillbehör, det enda som behövs till den är kantareller, grädde, salt och peppar, obs, inget mjöl!
svengelsk26 december 2009
Receptet Vinbärshjort med potatismuffins har en jättegod rödvinbärssås.
Roggan26 december 2009
Basamicoreduktion, mums!
Beckis8326 december 2009
sås smaksatt me calvados?
markhaga27 december 2009
Kantarell sås absolut! Det brukar jag göra och är en höjdare till vildsvin. Jag fuskar dessutom. Knorr kantarellsås som bas tillsätt kantareller på burk om du inte ha torkade kantareller, ( men finns det vildsvin i skogen bruka det inte finnas några kantareller kvar:) ), och lite grädde så man slipper gå ned i vikt :) .
Ska bjuda på vildsvinstek å hasselbackspotatis till nyår,vad ska man ha för enkel å god sås?
Kanske en god rödvinssås?
jag skulle ju göra en kantarellsås... eller rödvinssås?
Hur tänker du steka den, i ugnen eller i gryta?
Oavsett vilket så får du en underbar sky som du använder som grund till din sås, gräddsås eller rödvinssås. Jag skulle helt klart välja rödvinssåsen, låta den reducera tillsammans med enbär och rosépeppar, sila den noga, ev reda av med lite arrowrot utrört i vatten.
Sedan kan du med fördel göra en god kantarellstuvning som tillbehör, det enda som behövs till den är kantareller, grädde, salt och peppar, obs, inget mjöl!
Receptet Vinbärshjort med potatismuffins har en jättegod rödvinbärssås.
Basamicoreduktion, mums!
sås smaksatt me calvados?
Kantarell sås absolut! Det brukar jag göra och är en höjdare till vildsvin. Jag fuskar dessutom. Knorr kantarellsås som bas tillsätt kantareller på burk om du inte ha torkade kantareller, ( men finns det vildsvin i skogen bruka det inte finnas några kantareller kvar:) ), och lite grädde så man slipper gå ned i vikt :) .