Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Senap

  • Kasebon 25 december 2008

    God fortsättning på er alla?
    Jag har gjort en senap efter ett recept i KF:s kokbok av Colemans senapspulver. Den blir jättgod men den blir lite skarp. Hur gör jag för att göra den mildare och lite tjockare?
    Funderar på om äggulor tar ner den lite. Jag hade även i lite torkad dill i den. Har ni några förslag?!?!

  • farmoringer 25 december 2008

    Kanske lite vispgrädde?

  • elpatron 26 december 2008

    10/40 SAE-motorolja ger en smidig tjock konsistens och håller för kyla oxo (Y)
    Absolut INTE syntetisk olja bara.... *tips*

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.