God fortsättning på er alla?
Jag har gjort en senap efter ett recept i KF:s kokbok av Colemans senapspulver. Den blir jättgod men den blir lite skarp. Hur gör jag för att göra den mildare och lite tjockare?
Funderar på om äggulor tar ner den lite. Jag hade även i lite torkad dill i den. Har ni några förslag?!?!
farmoringer25 december 2008
Kanske lite vispgrädde?
elpatron26 december 2008
10/40 SAE-motorolja ger en smidig tjock konsistens och håller för kyla oxo (Y)
Absolut INTE syntetisk olja bara.... *tips*
God fortsättning på er alla?
Jag har gjort en senap efter ett recept i KF:s kokbok av Colemans senapspulver. Den blir jättgod men den blir lite skarp. Hur gör jag för att göra den mildare och lite tjockare?
Funderar på om äggulor tar ner den lite. Jag hade även i lite torkad dill i den. Har ni några förslag?!?!
Kanske lite vispgrädde?
10/40 SAE-motorolja ger en smidig tjock konsistens och håller för kyla oxo (Y)
Absolut INTE syntetisk olja bara.... *tips*