Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smaksätta bulgur

  • sussisus 21 januari 2011

    Man kan fräsa bulgur och finhackad lök med en påse saffran, hälla på vatten och koka.

  • PressadJos 21 januari 2011

    Det godaste att smaksätta bulgur och couscous med är helt klart röd pesto, Mums!
    Passar perfekt om man gör en typ bulgursallad med kokta grönsaker och kyckling.

  • thedragontato 22 januari 2011

    Skrivet av Misty09 den 2 jan 2011

    http://www.max.se/produktinformation.aspx?showparts=1060

    Här finns produktinformationen. Kanske kan ge dig en ledtråd till att få fram något liknande. Är bla spiskummin i ser jag!



    Jaa vad bra! :D tack så jätte mkt för tipset ;)

  • cinaume 22 januari 2011

    Vi brukar få beröm för vår goda bulgur, som vi tillreder på ett annat sätt än vad som står på paketet. Vår familj tycker att bulgur blir bäst om man först fräser bulgur & pressad vitlök i cirka 1 msk smör. (Blir inte lika gott med olja eller margarin) Vi har även dragit ner på vätskan. Till 3 dl bulgur tar vi max 4 dl (kokande) vatten. Vi använder sällan buljong utan saltar lite i vattnet istället. Numer använder vi mest hel bulgur. Om man vill kryddda, så blir det ju oftast bäst om kryddorna får fräsa med redan från början, speciellt orientaliska kryddor.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.