Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sylta på lamm

  • Gul13 8 september 2009

    Är det någon som har gjort sylta (press- eller rullsylta) på lammkött?
    Recept önskas. Eller kanske ni gjorde på en höft? På ett ungefär hur?

  • sikaal 8 september 2009

    Hej!
    Jag har gjort rullsylta på lamm, det är visserligen länge sedan men den blev god.
    Jag använde "slaksidan" och rullade ihop med kryddor bl.a. kryddpeppar, band om och kokade i vatten med salt, lök och morötter. Jag gjorde efter grisrullsylta ungefär.
    Hoppas att du vågar prova. Lycka till!

  • Gul13 8 september 2009

    Skrivet av sikaal den 8 sep 2009

    Hej!
    Jag har gjort rullsylta på lamm, det är visserligen länge sedan men den blev god.
    Jag använde "slaksidan" och rullade ihop med kryddor bl.a. kryddpeppar, band om och kokade i vatten med salt, lök och morötter. Jag gjorde efter grisrullsylta ungefär.
    Hoppas att du vågar prova. Lycka till!


    Tack för svaret. Då ska jag absolut ge mig på att prova.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.