Är det någon som har gjort sylta (press- eller rullsylta) på lammkött?
Recept önskas. Eller kanske ni gjorde på en höft? På ett ungefär hur?
sikaal8 september 2009
Hej!
Jag har gjort rullsylta på lamm, det är visserligen länge sedan men den blev god.
Jag använde "slaksidan" och rullade ihop med kryddor bl.a. kryddpeppar, band om och kokade i vatten med salt, lök och morötter. Jag gjorde efter grisrullsylta ungefär.
Hoppas att du vågar prova. Lycka till!
Gul138 september 2009
Skrivet av sikaal den 8 sep 2009
Hej!
Jag har gjort rullsylta på lamm, det är visserligen länge sedan men den blev god.
Jag använde "slaksidan" och rullade ihop med kryddor bl.a. kryddpeppar, band om och kokade i vatten med salt, lök och morötter. Jag gjorde efter grisrullsylta ungefär.
Hoppas att du vågar prova. Lycka till!
Tack för svaret. Då ska jag absolut ge mig på att prova.
Är det någon som har gjort sylta (press- eller rullsylta) på lammkött?
Recept önskas. Eller kanske ni gjorde på en höft? På ett ungefär hur?
Hej!
Jag har gjort rullsylta på lamm, det är visserligen länge sedan men den blev god.
Jag använde "slaksidan" och rullade ihop med kryddor bl.a. kryddpeppar, band om och kokade i vatten med salt, lök och morötter. Jag gjorde efter grisrullsylta ungefär.
Hoppas att du vågar prova. Lycka till!
Hej!
Jag har gjort rullsylta på lamm, det är visserligen länge sedan men den blev god.
Jag använde "slaksidan" och rullade ihop med kryddor bl.a. kryddpeppar, band om och kokade i vatten med salt, lök och morötter. Jag gjorde efter grisrullsylta ungefär.
Hoppas att du vågar prova. Lycka till!
Tack för svaret. Då ska jag absolut ge mig på att prova.