Torrt bröd kan man ju hitta på saker som fattiga riddare och krutonger.
När min dotter bakar bullar hos sin farmor får vi andra bara smakar efter några dagar då de är torra och saknar socker...
The_mama97mia7 juni 2011
Blanda en florsockerglasyr och ha på, värm bullen lite försiktigt o ha sen på glasyren?
Fattiga riddare kan du göra med vetebullar också.
matiz12320 augusti 2011
har en mamma som bakar bullar som smakar diskmedel vet du varför dom kan göra det??
Cassiopeya20 augusti 2011
Värm dem försiktigt i mikron, bre på smör och lägg på ett par skivor ost, det är gott {drool}
locasita26 augusti 2011
När man bakar bullar kan man, som i saffransdeg, ha i lite kesella för att göra bullarna saftiga och goda.
mysoman26 augusti 2011
Min mormor brukade spraya på lite vatten å sen värma i ugnen. Kommer inte ihåg om det funkade dock. Annars kan man göra jättegoda skorpor av gammalt vetebrö, saffransbullar mm! :)
Bettan196926 augusti 2011
Skär upp i bitar eller skär dem mitt itu och torka dem till skorpor i ugnen......... gott till te, kaffe eller fil.
husmusen8826 augusti 2011
börjar bullarna bli torra, skär dem i mindre bitar, doppa i äggsmet och stek på! Mumsigt värre :)
umllh26 augusti 2011
Jag brukar skära torrt bröd i skivor, blanda vitlök och smör och bre på frikostigt - ev. ibland strö på lite örtblandning. Baka i ugn i ca 175 tills de blir gyllenbruna i kanten. Supergott vitlöksbröd {eat}
Kan man rädda några torra bullar med något?
Torrt bröd kan man ju hitta på saker som fattiga riddare och krutonger.
När min dotter bakar bullar hos sin farmor får vi andra bara smakar efter några dagar då de är torra och saknar socker...
Blanda en florsockerglasyr och ha på, värm bullen lite försiktigt o ha sen på glasyren?
Fattiga riddare kan du göra med vetebullar också.
har en mamma som bakar bullar som smakar diskmedel vet du varför dom kan göra det??
Värm dem försiktigt i mikron, bre på smör och lägg på ett par skivor ost, det är gott {drool}
När man bakar bullar kan man, som i saffransdeg, ha i lite kesella för att göra bullarna saftiga och goda.
Min mormor brukade spraya på lite vatten å sen värma i ugnen. Kommer inte ihåg om det funkade dock. Annars kan man göra jättegoda skorpor av gammalt vetebrö, saffransbullar mm! :)
Skär upp i bitar eller skär dem mitt itu och torka dem till skorpor i ugnen......... gott till te, kaffe eller fil.
börjar bullarna bli torra, skär dem i mindre bitar, doppa i äggsmet och stek på! Mumsigt värre :)
Jag brukar skära torrt bröd i skivor, blanda vitlök och smör och bre på frikostigt - ev. ibland strö på lite örtblandning. Baka i ugn i ca 175 tills de blir gyllenbruna i kanten. Supergott vitlöksbröd {eat}